Hercules '81 organiseert ook ieder seizoen een klaverjas competitie voor koppels, op de zaterdag middagen, in de omliggende dorpen van Assen.

Wie kan er aan mee doen?

Iedereen die het klaverjasspel beheerst, dames, heren, jong en oud, hele gezinnen, pauzekaarters, cafékaarters, clubkaarters. U hoeft niet lid te zijn van een kaartclub. De bedoeling van deze kaarttoernooien is om al die kaarters eens bij elkaar te brengen, zodat zij hun krachten kunnen meten. De nadruk ligt uiteraard wel op de gezelligheid.

Koppel.

U neemt zelf een eigen medespeler (maat) mee, waar u op de toernooidag samen mee speelt, u vormt dan samen een koppel. Als koppel kunt u zich laten inschrijven voor deelname aan het toernooi.

Indien u geen medespeler/maat kunt vinden laat het dan weten aan Jan Klok (tel. 06 8285 5179) zodat u wellicht gekoppeld kunt worden aan een medespeler.

Alleen als men aan 6 van de 10 speeldagen heeft deelgenomen komt men in aanmerking voor de finale.

De wedstrijdleiders voor de toernooien zijn:

dhr A. Staal
dhr D. Gerssen